Translate

Thursday, July 12, 2012

Ride with My Kawasaki Versys to Koh Sa Mui, Thailand

Alhamdulilah, aku berpeluang running in Versys aku ke Koh Sa Mui, Thailand dengan VOG. Ride sambil belajar. Manyak aku belajar tentang Big V ni, maklomlah newbie macam aku ni kna lah belajar dari senior. Sebelum ni ride dengan CC kecik, so tba2 bawak CC beso its totally different at all.


Belajar cam ner nak tukar minyak hitam dan oil filter









1st time aku berdiri ats V aku



My good experience lah, 45 degrees tuuu...shacking tangan aku naik jalan bersilang. My weakness is tinggi and gayat. Aku punyalah melefer baik punya, tidak diberi isyarat trus naik, klu g tau mampuih aku x naik..dlm hati %#$%^^%$%%%...pa pun  I'm pround with my self that I made it lah



View yg pailing x best...ishh ntah hapa2 ntah...menyesal aku x naik n x ikut...








Obersea tuuuuuuuuuu


Thank you so much guys for helping me alot and sharing knowledge big V with me during ride to Ko Samui 4D 3N, till we meet again next ride..Cheers







Masa aku dtg naik Fjek, aku duk pikir jalan nak masuk n posing kat cni, but aku janji kat diri aku yg satu hari nanti aku akan posing jugak depan kipas nih..alhamdulilah makbul


 


 

2 comments:

  1. Salam Are Nim,

    Saya terjumpa blog ni dalam sambil2 carik info on versys 650. baru nak reki2 moto ape nak beli. tinggi saya dalam 164cm mcm tu..cukupkan tinggi yang katik ini untuk versys?huhuhu

    ReplyDelete
  2. Salam Sis..
    masa i bace ur blog..i baru je berurusan untuk mndapatkan my V b4 GST..oleh sebab my height ni kategory pendek..158cm..i have no choice to lower my big bf mr versys..HOPE ONE DAY I CAN POSE PIC LIKE YOURS..tabik spring la sis..tak ramai lady suka ride on versys

    ReplyDelete